Skip to main content

BUNGA-BUNGA CINTA MISHA OMAR MALAM GALA AMAL DAN PENGUMPULAN DANA
The H Entertainments Sdn. Bhd. bakal melancarkan program amal makan malam “Bunga-Bunga Cinta Misha Omar, Charity & Fundraising Gala Dinner” yang akan diadakan pada 19 Februari 2022 di Hotel Royale Chulan Kuala Lumpur. 

 

Program amal yang berkonsepkan Black Tie ini dilaksanakan dengan sasaran utama yang menghadiri merupakan kalangan syarikat korporat. Penampilan istimewa Misha Omar pada   makan malam  tersebut akan memeriahkan lagi suasana dan melunaskan kerinduan peminat-peminat mendengar suarabertenaganyaMalam tersebut diserikan juga dengan kemunculan artis undangan dari Akademi Fantasia iaitu Dafi dan Zarol Zarif untuk persembahan yang berdurasi dua jam untuk ketiga- tiga penyanyi tersebut. 

 

Tujuan utama program amal ini ialah untuk The H mengutip dana bagi membuat sumbangan kepada  beberapa Yayasan Kebajikan yang memerlukan dana bagi meneruskan program-program kebajikan antaranya untuk membolehkan bantuan kepada mereka yang kurang bernasib baikkebajikan anak-anak yatim, bantuan kemasyarakatan dan juga modal insan. Sumbangan dan dana akan disalurkan kepada Persatuan Kebajikan Semerah Padi. 

 

Sumbangan dan dana juga turut diberikan kepada pihak Persatuan Penyanyi, Pemuzik, Penulis Lagu Tanah Air (PAPITA) dengan bantuan presidennya, Datuk Malek Ridzuan untuk diagihkan kepada anak-anak seni yangmemerlukanSelain itu, ekoran banjir yang melanda beberapa kawasan di Malaysia, pihak The H Entertainment juga berhasrat untuk menghulurkan bantuan daripada dana dan sumbangan kepada mangsa-mangsa yang terlibat.

 

The H merupakan sebuah syarikat berpengalaman menjalankaacara-acara korporat, kerajaan sebelum pandemik covid 19 melanda dunia. Alhamdulillah selepas dua tahun keadaan pandemik Covid 19 beransur pulih dengan sokongan kerajaan, the H berhasrat untuk kembali aktif menganjurkan semula program-programkorporat dan program seni bagi memulihkan kembali industri seni hiburan tanah air yang sangat teruk terjejas. Pada kali ini selepas dua tahun negara dilanda pandemikThe H berhasrat untuk kembali mengadakan pelbagai program-program amal, hiburan untuk merancakkan kembali industri seni ujar Encik Arman Muhammad Mustafa selaku Pengarah Urusan Syarikat The H Entertainment. 

 

 

 

 

 

 

 

 

OBJEKTIF MAKAN MALAM AMAL 

 

Objektif penganjuran program amal ini ialah:

 

● Menarik syarikat-syarikat korporat untuk membantu pertubuhan, kebajikan mendapatkan dana bagi menjalankan kerja-kerja kebajikan, membantu anak yatim, ibu tunggal dan golongan yang memerlukan.
● Ingin membantu industri seni tanah air, mencari dana untuk pihak penganjur iaitu The H  bagi menganjurkan lebih banyak lagi program-program hiburan yang mana akan dapat menghidupkan kembali industri seni yang terkesan akibat covid selama dua tahun,apabila penganjuran program seni dijalan dengan lebih kerap Ia dapat membantu anak anak seni termasuk penyanyi, jurusolek artis dan pemuzik kembali mendapat peluang pekerjaan.
● Sumbangan dan dan dana juga akan diberikan kepada pihak Persatuan Penyanyi, Pemuzik, Penulis Lagu Tanah Air (PAPITA) dengan bantuan presidennya, Datuk Malek Ridzuan untuk dihulurkan kepada golongan anak seni yang memerlukan. 
● Ingin menjadikan program kami sebagai sesi networking golongan korporat.

 

 

The H  akan meneruskan lagi menganjurkan konsert berkonsepkan amal pada masa yang akan datanbertujuan mengumpul dana bagi membantu golongan yang memerlukan disamping memberi sumbangan kepada golongan asnaf, b40 dan orang kelainan upaya (OKU) untuk sama-sama meringankan beban mereka.

 

Harga tiket boleh dibeli meja secara individu, boleh menghubungi Encik Burhan di 011 5117 2144, dan whatsapp di 019 2500 388. Jualan meja dan kerusi untuk majlis makan amal ini juga terbuka kepada semua individu dan peminat Misha Omar , Dafi serta Zarul Zarif . Dengan itu juga, hotel bakal menyajikan hidangan-hidangan yang menarik

 

HARGA JUALAN MEJA:

 

TIKET

HARGA

PLATINUM

RM 25,000.00

GOLD

RM 20,000.00

DIAMOND

RM 15,000.00

RUBY

RM 10,000.00

SILVER

RM 5,000.00

 

HARGA INDIVIDU

TIKET

HARGA

PLATINUM

RM 3,125.00

GOLD

RM 2,500.00

DIAMOND

RM 1,875.00

RUBY

RM 1,250.00

SILVER

RM 625.00

 

The H mengharapkan syarikat korporat dapat menyumbang dan mengambil bahagian dalam membantu industi seni tanah air, dengan membantu membeli mejadi makan malam gala kelak.

 

Comments

Popular posts from this blog

Mahu dengar 'tembakannya tepat'? Saksikan "Gegar Vaganza Bunda-Petik" .

  Juri Tetap GV8,  Hetty Keos Endang atau lebih mesra dengan paggilan Bonda. kini tampil dengan  rancangan  Mahu dengar 'tembakannya tepat'. Pengalaman dimiliki penyanyi legenda dari Indonesia itu yang diberi tanggungjawab sebagai juri tetap Gegar Vaganza 8 (GV8), telah menampilkan sisi berbeza pada program nyanyian itu. Manakan tidak, gaya dan cara penyanyi yang popular dengan lagu Berdiri Bulu Romaku itu memberikan komen kepada para peserta, seringkali menambat hati penonton dan warganet. jom sma - sama kita nantikan , yang bakal ditayangkan bermula  pada 15hingga  22 Januari ini.

ALBUM SITISM DARI DATO' SRI SITI NURHALIZA

Mendekati usia 28 tahun perjalanan karier di dalam bidang seni suara, penvanvi Dato' Sri Siti Nurhaliza kini tampil dengan album solo ke-20 beriudul Sitism. Album Sitism pertama kali dilancarkan secara digital mengandungi 8 buah lagu pada 30 Jun 2023 dan lengkap 12 lagu sepenuhnya pada 8 September 2023. Album in mempunyai mana yang tersendiri bagi Siti kerana beliau dapat bekerjasama dengan penerbit, pencipta lagu dan penulis lirik lama dan baharu sebagai formula utama penerbitannya. Gabungan in telan memberikan warna tersendirt bag Sitism dan dapat memenuhi citarasa peminat Siti yang terdiri daripada pelbagai lapisan usia.   Judul Sitism dipilih daripada nama Siti Nurhaliza laitu Siti dan imbuhan 'ism' pula adalah istilah linguistik yang digunakan untuk membentuk kata nama bagi melambangkan kualiti, keadaan, ideologi atau hala tuiu album. Apabila nama Siti dan imbuhan 'ism' ini disabungkan. Sitism membentuk kata nama vane mewaki cir-cirt tertentu vane ada du dalam

KONSERT WINGS THE ROCK EMPEROR KUALA LUMPUR CHAPTER 16.12.2023 STD. MALAWATI SHAH ALAM

Wings Tawar Harga ‘Rahmah’, Hargai Sokongan Peminat Muzik itu satu rakaman masa, ianya terus berevolusi bergerak merentas zaman malah mendedikasikan sebuah revolusi buat penggemar baru dan lama, begitu juga dengan Wings yang terus terbang menggapai kejayaan yang seakan tiada noktah malah pasti ada kejutan dalam membina empayar dan perluasan pengaruhnya. Justeru itu tidak hairanlah mengapa Wings terus ‘meragut magis’ ratusan malah ribuan peminat yang sentiasa dahagakan aksi bertenaga Wings di atas pentas. ‘Konsert Wings The Rock Emperor Kuala Lumpur’ menjadi wadah signifikasi yang seterusnya dengan tema yang dibawa! ‘Kuasa dan kemenangan’ itu telahpun  dicipta di pentas The Star Theatre , Singapura pada 29 Julai lalu,  tidak adil rasanya ‘kuasa’ itu tidak digagaskan di Malaysia apatah lagi ianya tempat di mana Wings ditubuhkan sejak 38 tahun yang lalu. ‘Konsert Wings The Rock Emperor Kuala Lumpur Chapter’ dianjurkan oleh Rumah Produksi Merah manakala Awie Entertainment bertindak seba