Skip to main content

SNOWPLUS PERKENAL VAPE BEBAS ASAP DAN NIKOTIN
Bayangkan anda menggunakan vape tanpa mengganggu orang sekitar, malah bebas untuk menyedutnya di mana sahaja tanpa mengira tempat.


Itu antara kelebihan yang dijanjikan SnowPlus menerusi produk vape, antaranya dengan ciri bebas asap.


Bukan hanya itu, SnowPlus juga menjadi yang pertama menawarkan jus vape bebas nikotin untuk pengguna membuat pilihan mereka seterusnya lebih mesra kepada orang ramai.Pengurus Pemasaran SnowPlus Syarul Azizy Salleh berkata, peranti vape keluaran syarikat itu juga mempunyai ciri keselamatan yang tinggi dengan teknologi pengecasan pantas dalam masa 18 minit sahaja.


"Selain itu, peranti vape kami juga sangat ringgan dan bersaiz poket serta menjanjikan jangka hayat harian yang lama tanpa perlu memikirkan masalah bateri lemah serta keperluan membawa alat pengecas ke mana-mana.


"SnowPlus mempunyai ciri kuasa bateri yang effisyen tahan untuk seharian. Peranti vape ini juga membakar dengan stabil meskipun dalam keadaan bateri lemah," katanya.


Beliau berkata, peranti vape jenama mereka mempunyai enam warna pilihan dengan ciri premium termasuk teknologi pengaliran udara aeroflow dan teknologi ceramic atomization iaitu panel sentuhan seramik berbentuk sarang lebah pada peranti.


Katanya, peranti SnowPlus juga mempunyai dua jenis pilihan iaitu Pro dan Lite dengan harga antara RM85 hingga RM120 seunit.


Sebagai alternatif juga, SnowPlus turut memperkenalkan peranti pakai buang dikenali SnowPlus Go dengan harga RM19 dan boleh didapati secara eksklusif di kedai MyNews.com. 


Bagi edisi pakai buang, pod berkenaan boleh digunakan mencapai sehingga 350 sedutan. 


Syarul Azizy berkata dari aspek pod perisa vape pula dilengkapi dengan teknologi anti bocor yang menghalang ia meleleh keluar.


Tambahnya, perisa perisa vape yang ditawarkan juga bersesuaian dengan citarasa penduduk di Malaysia dengan pelbagai pilihan tersedia.


"SnowPlus mempunyai tiga edisi perisa perisa vape iaitu classic, zero nicotine dan smokless. Anda boleh pilih yang mana menjadi pilihan anda.


"Bukan saja di negara ini, SnowPlus juga menjadi jenama vape pilihan di Canada, China, United States, Dubai, United Kingdom, Korea dan Rusia


Lebih  bermakna apabila SnowPlus turut membuka peluang perniagaan bagi menjana pendapatan kepada ejen mereka terutama dalam situasi untuk kembali memulihkan ekonomi masing-masing di era pandemik Covid-19.


Syarul Azizy berkata kira-kira 6,000 ejen sudah berdaftar di negara ini dengan pendapatan bersih antara RM2,000 hingga RM3,800 sebulan.


Beliau berkata majoriti mereka yang mendaftar sebagai ejen terdiri daripada yang diberhentikan kerja serta hilang mata pencarian sejak Covid melanda negara.


"Pastinya kami gembira kerana berjaya membantu mereka menjana pendapatan selain mendapat maklum balas produk ini mudah dijual kerana ciri menarik yang dimilikinya.


"Selain harga berpatutan, ia juga partikal bagi majoriti pengguna vape di negara ini," katanya.


Mereka yang berminat boleh layari laman web https://snowplus.com.my/ dan Instagram @snowplus.malaysia.

Comments

Popular posts from this blog

Mahu dengar 'tembakannya tepat'? Saksikan "Gegar Vaganza Bunda-Petik" .

  Juri Tetap GV8,  Hetty Keos Endang atau lebih mesra dengan paggilan Bonda. kini tampil dengan  rancangan  Mahu dengar 'tembakannya tepat'. Pengalaman dimiliki penyanyi legenda dari Indonesia itu yang diberi tanggungjawab sebagai juri tetap Gegar Vaganza 8 (GV8), telah menampilkan sisi berbeza pada program nyanyian itu. Manakan tidak, gaya dan cara penyanyi yang popular dengan lagu Berdiri Bulu Romaku itu memberikan komen kepada para peserta, seringkali menambat hati penonton dan warganet. jom sma - sama kita nantikan , yang bakal ditayangkan bermula  pada 15hingga  22 Januari ini.

ALBUM SITISM DARI DATO' SRI SITI NURHALIZA

Mendekati usia 28 tahun perjalanan karier di dalam bidang seni suara, penvanvi Dato' Sri Siti Nurhaliza kini tampil dengan album solo ke-20 beriudul Sitism. Album Sitism pertama kali dilancarkan secara digital mengandungi 8 buah lagu pada 30 Jun 2023 dan lengkap 12 lagu sepenuhnya pada 8 September 2023. Album in mempunyai mana yang tersendiri bagi Siti kerana beliau dapat bekerjasama dengan penerbit, pencipta lagu dan penulis lirik lama dan baharu sebagai formula utama penerbitannya. Gabungan in telan memberikan warna tersendirt bag Sitism dan dapat memenuhi citarasa peminat Siti yang terdiri daripada pelbagai lapisan usia.   Judul Sitism dipilih daripada nama Siti Nurhaliza laitu Siti dan imbuhan 'ism' pula adalah istilah linguistik yang digunakan untuk membentuk kata nama bagi melambangkan kualiti, keadaan, ideologi atau hala tuiu album. Apabila nama Siti dan imbuhan 'ism' ini disabungkan. Sitism membentuk kata nama vane mewaki cir-cirt tertentu vane ada du dalam

KONSERT 5 RUKUN GABUNG LIMA ARTIS NASYID TERKEMUKA, KESINAMBUNGAN DARIPADA ALBUM SAHABAT SELAMANYA

  Hiburan dakwah adalah suatu pendekatan yang cukup relevan pada masa kini khususnya untuk golongan muda pada zaman ini yang banyak sekali terdedah dengan hiburan dan muzik dari barat. Ia juga satu medium untuk mendidik akhlak, menerapkan pemahaman tentang ilmu Islam, meningkatkan keimanan dan meningkatkan keinsafan manusia terhadap Allah SWT sebagai Tuhan Yang Menciptakan Alam Semesta ini. Bagi membantu melonjakkan semula kegemilangan irama nasyid agar ia kembali bernafas semula serta mampu mencetuskan fenomena seperti mana yang pernah berlaku pada awal 90-an dahulu, MAC Training Centre Sdn Bhd telah mengambil inisiatif untuk menganjurkan KONSERT 5 RUKUN yang bakal diadakan di ZEPP, KUALA LUMPUR pada 15 September , bermula 8.30 malam. Bakal berlangsung selama dua jam, konsert ini juga turut mengangkat lima karektor utama yang diraikan di dalam sejarah industri nasyid Malaysia iaitu Rabbani, Hijjaz, Inteam, Mestica dan Daqmie @ Azmi Manap.  Ia juga sebagai satu kesinam