MERIAHKAN MALAM HUJUNG MINGGU BERSAMA AWESOME TV

 


Saksikan filem Jaan E Mann, Bad Boys II dan Takbir Semalam filem yang menarik bakal memeriahkan hujung minggu penonton di kaca televisyen hanya di  Awesome TV.

Slot Hindi Special akan menayangkan filem Jaan E Mann. Jaan E Mann merupakan sebuah filem muzikal romantik Hindi yang ditulis dan diarahkan oleh Shirish Kunder. Dibintangi oleh Salman Khan, Preity Zinta dan Aksyah Kumar. Menceritakan kisah Suhaan Kapoor dan Piya Goyal yang jatuh cinta sewaktu di universiti dan berkahwin. Namun, Suhaan harus merahsiakan perkahwinannya untuk menaikkan kariernya sebagai bintang filem dan ketika kariernya merudum, dia pulang ke rumah dan mendapati bahawa Piya telah pergi meninggalkannya dan menerima notis penceraian. Suhaan cuba menyatukan Agasthya dan Piya supaya dia tidak perlu membayar alimoni. Saksikan pada hari Jumaat, 28 Mei 2021, jam 9.30 malam.

Manakala Bad Boys II merupakan filem komedi aksi Amerika yang diarahkan oleh Michael Bay. Dibintangi oleh Martin Lawrence dan Will Smith sebagai dua detektif narkotik Miami, Marcus Burnett dan Mike Lowrey. Bad Boys II menceritakan tentang Miami yang dibanjiri dengan ekstasi yang datang dari Cuba melalui pengedar dadah terkemuka Johnny Tapia. Detektif Mike Lowrey dan Marcus Burnett berada dalam kes tersebut, dan bertekad untuk membawa lelaki itu ke muka pengadilan.

Saksikan Bad Boys pada Sabtu, 29 Mei 2021, 10.00 malam di Awesome TV.

Telefilem Takbir Semalam akan ditayangkan pada 30 Mei 2021, Ahad, 9.00 malam di slot Ohsem Tele. Takbir Semalam mengisahkan Mak Yah terkenal dengan sikap yang suka memaki hamun dan bercakap kasar. Tahun ini merupakan tahun pertama bagi Mak Yah untuk menyambut Hari Raya seorang diri. Orang kampung sedih melihat Mak Yah kerana dia masih lagi belum boleh menerima hakikat kerana semua ini berlaku di atas sikapnya yang sering memarahi anak menantunya sehingga mereka sekeluarga nekad keluar dari rumah dan terlibat dengan kemalangan yang meragut nyawa mereka semua. Lakonan Fauziah Nawi, Wan Sharmila dan Syazwan Zulkifly.

Saksikan kesemua filem ini di Astro, saluran 123, dan MyTV di saluran 112. Ikuti perkembangan Awesome TV, melalui kesemua akaun media sosial Awesome TV atau layari laman sesawang Awesome TV di www.awesometv.my.

Comments

Popular posts from this blog

Salammusik menyeru agar segera menghentikan kitaran keganasan antara Israel dan Palestin ini.

ALBUM SITISM DARI DATO' SRI SITI NURHALIZA

KONSERT 5 RUKUN GABUNG LIMA ARTIS NASYID TERKEMUKA, KESINAMBUNGAN DARIPADA ALBUM SAHABAT SELAMANYA