Skip to main content

'GREATEST HITS 2.0 ANOTHER PRESENT FOR EVERYONE’ AKAN DIRILIS PADA 5 JANUARI – TERSEDIA UNTUK PRE- ORDER DI SINI


VERSI TAMBAHAN DARI ALBUM ‘HITS’ MEREKA YANG MENAMPILKAN LAGU BARU ‘ONE OF THESE DAYS’ - DENGAR DI SINI
EDISI ‘LIVE’ JUGA AKAN DIRILIS
RANCANGAN ‘LIVE’ BAGI MUSIM PANAS 2024 KINI BERMULA
“Aliran kapasitor Busted membawa kita kembali ke tahun 2002 dengan set berbeza di O2” - Metro "Keghairahan dan kegembiraan pasangan lama di atas pentas pasti akan merebak." - The Guardian "Persembahan yang sangat bertenaga, dan amat menghiburkan." – Entertainment Focus

Dibayangkan semula dengan bantuan beberapa tetamu istimewa, 'Greatest Hits 2.0' dari Busted terjun ke dalam carta di #1 - kejayaan mengagumkan bagi mencapai album #1 pertama mereka dua puluh satu (!) tahun selepas debut dengan 'What I Go To School For'. Kini anggota Busted - James Bourne, Charlie Simpson dan Matt Willis - bersedia untuk mengembangkan koleksi mereka dengan merilis 'Greatest Hits 2.0 Another Present For Everyone' yang menambah single baharu 'One of These Days' yang tersedia kini. Edisi ‘Live’ bagi album itu juga akan dirilis, yang menampilkan sepuluh lagu yang dirakam ketika tiga rancangan London O2 yang telah habis dijual baru-baru ini. Dengarkan di SINI.
       
 Charlie Simpson berkata, "Kami teruja untuk merilis rakaman langsung dari konsert jelajah ‘Greatest Hits UK & Ireland Arena’ kami. Kami menikmati masa yang terbaik ketika konsert jelajah itu dan kami sangat gembira kerana dapat menghidupkannya berulang kali dengan rakaman langsung! Lagu ‘One Of These Days’ kami tulis bersama di L.A. pada awal tahun ini ketika kami mula kembali ke bilik penulisan bersama sebagai sebuah kumpulan. Ia adalah sesuatu yang istimewa kepada kami kerana ia menandakan banyak perkara yang akan datang untuk Busted”.
'Greatest Hits 2.0 Another Present For Everyone' kini tersedia untuk pre-order dalam bentuk Vinil, Kaset dan CD di SINI, bersama 'One Of These Days' juga tersedia sekarang untuk penstriman. Format fizikal termasuk empat versi vinil yang berbeza direka oleh kumpulan itu, tiga kaset, setiap satu dengan ahli kumpulan berbeza pada kulit muka, dan dua CD: edisi standard yang menampilkan trek baharu dan edisi ‘Live’. Semua format termasuk fotografi dari konsert jelajah baru-baru ini sebagai cenderahati untuk 200,000 orang yang menghadiri persembahan arena. Versi digital album akan tersedia untuk pre-order dalam masa terdekat.
James menyifatkan konsert jelajah itu sebagai "masa paling menyeronokkan yang pernah saya alami dalam sebuah kumpulan" dan ia juga memberikannya satu lagi memori yang tidak dapat dilupakan - peluang untuk bekerja dengan legenda 'Back To The Future' Christopher Lloyd dalam video pengenalan konsert jelajah tersebut. Pengalaman yang menyeronokkan sebegitu, siapa yang boleh menahan diri dari melakukannya sekali lagi? Busted telah pun mengesahkan beberapa pilihan utama bagi konsert luar untuk musim panas 2024. Tarikh disenaraikan di bawah, dan tiket boleh didapati di SINI. Di samping itu, mereka bakal mengakhiri 2023 dengan set di dua acara bertaraf bintang: The National Lottery’s Big Bash di OVO Arena Wembley (6 Disember) dan Jingle Bell Ball Capital di O2 London (9 Disember).
MEI 17th - 26th -
JUN 29th -
JULAI 11th - 13th - 19th - 20th -
Marlow, Pub in the Park
Brighton, Valley Series di East Brighton Park
Chiswick, Pub in the Park
Leeds, Millennium Square Sunderland, Kubix Festival Newmarket, Racecourse Haydock, Racecourse
OGOS
18th -
23rd -
25th -
26th -
29th -
31st - Scarborough, Open Air Theatre
 Trentham Live
Margate, Dreamland
Port Eliot, Tunes in the Par Taunton, Live At Somerset Hitchin, Priory
Greatest Hits 2.0 (Another Present For Everyone – Live Edition)
1. Air Hostess 2.0 (Live)
2. Meet You There 2.0 (Live)
3. Loser Kid 2.0 (Live)
4. You Said No 2.0 (Live)
5. Everything I Knew 2.0 (Live)
6. Sleeping With The Light On 2.0 (Live)
7. What I Go To School For 2.0 (Live)
8. Thunderbirds Are Go 2.0 (Live)
9. Crashed The Wedding 2.0 (Live)
10. Year 3000 2.0 (Live)
11. Year 3000 (Hits Version)
12. Loser Kid (Hits Version)
13. 3AM (Hits Version)
14. What I Go To School For (Hits Version)
 
 15. Crashed The Wedding (Hits Version)
16. You Said No (Hits Version)
17. Sleeping With The Light On (Hits Version) 18. Air Hostess (Hits Version)
19. Thunderbirds Are Go (Hits Version)
20. Who’s David (Hits Version)
Greatest Hits 2.0 (Another Present For Everyone)
1. Year 3000 (Hits Version) 2. Loser Kid (Hits Version) 3. Good One
4. 3AM (Hits Version)
5. What I Go To School For (Hits Version)
6. Crashed The Wedding (Hits Version)
7. You Said No (Hits Version)
8. Sleeping With The Light On (Hits Version) 9. Air Hostess (Hits Version)
10. Thunderbirds Are Go (Hits Version) 11. Who’s David (Hits Version)
12. Meet You There (Hits Version)
13. She Wants To Be Me (Hits Version) 14. Everything I Knew (Hits Version) 15. Falling for You (Hits Version)
16. One Of These Day

Comments

Popular posts from this blog

Mahu dengar 'tembakannya tepat'? Saksikan "Gegar Vaganza Bunda-Petik" .

  Juri Tetap GV8,  Hetty Keos Endang atau lebih mesra dengan paggilan Bonda. kini tampil dengan  rancangan  Mahu dengar 'tembakannya tepat'. Pengalaman dimiliki penyanyi legenda dari Indonesia itu yang diberi tanggungjawab sebagai juri tetap Gegar Vaganza 8 (GV8), telah menampilkan sisi berbeza pada program nyanyian itu. Manakan tidak, gaya dan cara penyanyi yang popular dengan lagu Berdiri Bulu Romaku itu memberikan komen kepada para peserta, seringkali menambat hati penonton dan warganet. jom sma - sama kita nantikan , yang bakal ditayangkan bermula  pada 15hingga  22 Januari ini.

ALBUM SITISM DARI DATO' SRI SITI NURHALIZA

Mendekati usia 28 tahun perjalanan karier di dalam bidang seni suara, penvanvi Dato' Sri Siti Nurhaliza kini tampil dengan album solo ke-20 beriudul Sitism. Album Sitism pertama kali dilancarkan secara digital mengandungi 8 buah lagu pada 30 Jun 2023 dan lengkap 12 lagu sepenuhnya pada 8 September 2023. Album in mempunyai mana yang tersendiri bagi Siti kerana beliau dapat bekerjasama dengan penerbit, pencipta lagu dan penulis lirik lama dan baharu sebagai formula utama penerbitannya. Gabungan in telan memberikan warna tersendirt bag Sitism dan dapat memenuhi citarasa peminat Siti yang terdiri daripada pelbagai lapisan usia.   Judul Sitism dipilih daripada nama Siti Nurhaliza laitu Siti dan imbuhan 'ism' pula adalah istilah linguistik yang digunakan untuk membentuk kata nama bagi melambangkan kualiti, keadaan, ideologi atau hala tuiu album. Apabila nama Siti dan imbuhan 'ism' ini disabungkan. Sitism membentuk kata nama vane mewaki cir-cirt tertentu vane ada du dalam

KONSERT 5 RUKUN GABUNG LIMA ARTIS NASYID TERKEMUKA, KESINAMBUNGAN DARIPADA ALBUM SAHABAT SELAMANYA

  Hiburan dakwah adalah suatu pendekatan yang cukup relevan pada masa kini khususnya untuk golongan muda pada zaman ini yang banyak sekali terdedah dengan hiburan dan muzik dari barat. Ia juga satu medium untuk mendidik akhlak, menerapkan pemahaman tentang ilmu Islam, meningkatkan keimanan dan meningkatkan keinsafan manusia terhadap Allah SWT sebagai Tuhan Yang Menciptakan Alam Semesta ini. Bagi membantu melonjakkan semula kegemilangan irama nasyid agar ia kembali bernafas semula serta mampu mencetuskan fenomena seperti mana yang pernah berlaku pada awal 90-an dahulu, MAC Training Centre Sdn Bhd telah mengambil inisiatif untuk menganjurkan KONSERT 5 RUKUN yang bakal diadakan di ZEPP, KUALA LUMPUR pada 15 September , bermula 8.30 malam. Bakal berlangsung selama dua jam, konsert ini juga turut mengangkat lima karektor utama yang diraikan di dalam sejarah industri nasyid Malaysia iaitu Rabbani, Hijjaz, Inteam, Mestica dan Daqmie @ Azmi Manap.  Ia juga sebagai satu kesinam